Profiel instellen

Stap 1. Ga naar instellingen

Stap 2. Ga naar Profielen -> +NEW Om een nieuw profiel in te stellen

Er verschijnt nu een pop-up in het beeldscherm. Vul hier de gewenste profiel naam in. klik op Opslaan

Verschillende stappen om een volledig profiel aan te maken.

1. Logo toevoegen
2. Bedrijfsgegevens toevoegen
3. Standaard extra tekst toevoegen (Midden van factuur)
4. Profiel instellingen bewerken
5. Standaard extra tekst toevoegen (Onderaan factuur)
6. Standaard footer toevoegen
7. Markeer als standaard
8. Emailadres instellen
9. Betaalmethode instellen
10.Nieuwe gebruiker toevoegen

Stap 1. Logo toevoegen

Klik op “Klik hier om een logo toe te voegenschermafbeelding-2015-12-10-om-09-04-40

Er zijn twee verschillende manieren om een afbeelding toe te voegen
a. Sleep de afbeelding van de map naar de pop-up.
b. Klik op het witte vlak in de pop-up en kies de afbeelding.

Stap 2. Bedrijfsgegevens toevoegen

Klik op “Klik hier om de bedrijfsgegevens te bewerkenschermafbeelding-2015-12-10-om-09-04-40

TIP De bedrijfsgegevens zijn optioneel. Bepaal dus zelf welke gegevens er standaard op de factuur komen te staan

Stap 3. Standaard extra tekst toevoegen

(Midden van factuur)

Klik op “Klik hier om een standaard extra tekst toe te voegenschermafbeelding-2015-12-10-om-09-04-40

Stap 4. Profiel instellingen veranderen

Klik op “Klik hier om de profielinstellingen te bewerkenschermafbeelding-2015-12-10-om-09-04-40

Bij profielinstellingen kan de taal gewijzigd worden en het standaard aantal dagen tot de verval datum van de factuur.

a. Standaard taal – Engels of Nederlands.
b. Standaard aantal dagen tot vervaldatum – De datum waarop de factuur vervalt.

Stap 5. Standaard extra tekst toevoegen

(Onderaan de factuur)

Klik op “Klik hier om een standaard extra tekst toe te voegenschermafbeelding-2015-12-10-om-09-04-40

Stap 6. Standaard footer toevoegen

Klik op “Klik hier om een footer toe te voegenschermafbeelding-2015-12-10-om-09-04-40

Stap 7. Markeren als standaard

Bovenaan bij Profiel “Klik op vink-1 om in te stellen als standaard factuur.

Stap 8. Selecteer standaard email

a. Afzend adressen toevoegen
b. Standaard email tekst
c. Standaard email herinnering
d. Standaard email bijlage